21 juni 2007

Mycket Mera Mikke

Ambitionen med Hattifnatt har hela tiden varit att hålla en hyfsat "hög" nivå (vad det nu innebär?). Snarare DN än Expressen. Hellre Vilhelm Moberg än Jan Gulliou. Mer som Gamla än som Nya testamentet. Osv, osv - ni förstår vad jag menar!

Men i den form Hattifnatt har fått passar inte bilder in. Det känns inte riktigt seriöst. Samtidigt som ett fotografi ju ibland förmedla mer än vad tjugo rader rappakalja förmår. Och ibland kräver ju ni, kära läsare, bildbevis för en del av det dravel jag producerar.

Så för att fylla det tomrummet - och min lilla tid med en till blogg att uppdatera - lanseras nu Hattifnatts nya kompis: Televinken!

Med massor med bilder, korta kommentarer och förhoppningsvis frekventa uppdateringar hoppas vi förgylla era torftiga liv så som inget annat gjort sedan Carola vann melodifestivalen 1983.

Mycket nöje!

4 kommentarer:

Anna Forss sa...

detta blir otroligt jobbigt. för mig som jobbar med begreppsmodellering. vad är skillnaden mellan hattifnatten och televinken och hur förhåller de sig till varandra?????

Anonym sa...

"Vi" - Ett litet ord som lätt glöms bort i den uppslupna stämmningen som omger detta gigantiska tekniska utvecklingssprång från ord till bild. Jag väljer att blunda för möjligheten att multipla personligheter och schizofreni står bakom bloggandet och gratulerar i stället till att Hattifnatt/televinken koncernen tycks ha anställt en redaktionsstab.

Mycket Mera Mikke sa...

Vi har för närvarande inga kommentarer till påståendet om ett e v förhållande mellan Hattifnatt o Televinken.

/Koncernstaben

Mycket Mera Mikke sa...

Alla stora personligheter brukar tala om sig själv i tredje person. Men Hattifnatt är större än så - och då duger bara benämningen "Vi".